top of page
Activiteiten.jpg

I WANT

TO RIDE

MY BIKE

EAT YOUR HAERT OUT - KISS

BICYCLE RACE - Queen 

BICYCLE RACE - Queen 

BICYCLE RACE - Queen 

BICYCLE RACE - Queen 

BICYCLE RACE - Queen 

BICYCLE RACE - Queen  OUT- KISS

Onze streek heeft zoveel te bieden. Je kan er eindeloze wandelingen maken, musea bezoeken, fietsen, paard en ponyrijden, huifkartochten maken en zelfs op stap gaan met ezels. Zin om onze streek helemaal te verkennen? Boek dan een exclusieve rondrit in de Westhoek. Ook voor kinderen is er een uitgebreid recreatief aanbod. Proef de zuivere lucht in de prachtige bossen, beklim de heuvels van het Heuvelland te voet of met de fiets en maak eventueel een uitstapje naar onze Franse buren. Liever een biertje of een uitstekende wijn proeven? Er zijn tal van adresjes die tastings aanbieden. 

Wil je je bezoek aan De Bohemer combineren met een activiteit? Vraag ons tips en wij wijzen je de weg.

Hopbanner5000x300.jpg
Volkssport.jpg

Volkssportroute

TRADITIONELE SPELEN

Zin om de échte “couleur locale” te proeven? Dan is de Volkssportroute echt iets voor jou! Een mix van traditionele volksspelen, bruine kroegen en Poperingse gastvrijheid.

Alle info vind je hier.

Vakantiedagen en events

 

Januari: kerstvakantie / Februari: krokusvakantie / Maart: Borellewandeling - Gent-Wevelgem / April: paasvakantie / Gevleugelde stad Ieper / Mei: Hemelvaart / Juni: Pinksterweekend / Juli: poëziezomer Watou / Augustus: Folkfestival Dranouter - poëziezomer Watou / September: rommelmarkt Kemmel (1ste zondag) - braderie Rijsel / : Poperingse bierfeesten / November: 11 novemberviering Ieper / December: kerstvakantie

bottom of page