Camping header.jpg

LET ME TAKE YOU ON A HOLIDAY

HOLLIDAY - SCORPIONS

HOLLIDAY - SCORPIONS

HOLLIDAY - SCORPIONS

HOLLIDAY - SCORPIONS

HOLLIDAY - SCORPIONS

HOLLIDAY - SCORPIONS

HOLLIDAY - SCORPIONS

Icons-1 65x65.png
- CAMPING -

Check in: vanaf 15u

Check out: tot 10.30u

Camping - Helleketelbos.jpg

Onze camping

De Bohemer is een echt paradijs waar je helemaal tot rust kan komen. Je kan er zelfs genieten van een prachtig vergezicht tot in Frankrijk. De camping ligt vlak naast het Helleketelbos, dat door de streekbewoners ook het Bohemerbos genoemd wordt.

 

Onze camping is klein en rustig en heeft 7 staanplaatsen. Voor de kinderen is er voldoende speelgelegenheid. Graag een konijntje knuffelen? Ga samen op ontdekking in onze kinderboerderij en maak kennis met verschillende neerhofdieren. Zelfs vanuit je eigen plekje kan je onze paarden bewonderen, want de camping ligt vlak bij de paardenweide. Breng je graag je huisdier mee? Ook zij zijn van harte welkom!

 

En… we maken er een erezaak van dat ons sanitair gedeelte er dagelijks spic en span uitziet.

MENUKAART

Boek nu je plaats

 

Alle boekingen worden aangevraagd via het contactformulier. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw aanvraag.

Smullen maar

Lunch en avondmaal

's Middags en 's avonds kan je in ons eetcafé een lekkere maatlijd nuttigen. Raadpleeg onze kaart ter plaatse om nu al het water in de mond te krijgen. Houd wel rekening met onze sluitingsdagen. Tijdens het schooljaar zijn we op weekdagen gesloten. We zijn in de maanden juli en augustus vanaf 14h tem 20h.

Broodservice

Goed nieuws. Velen vroegen ernaar. Dus we zijn op zoek gegaan naar een plaatselijke leverancier. Dagelijks kan een broodbestelling gemaakt worden. We vragen een leveringskost van 2.5 euro per bestelling. U kan hiervoor een formulier krijgen aan de kassa. Graag cash te betalen bij bestelling. Betaling met bankcontact voor broodbestellingen is niet mogelijk, gelieve hiermee rekening te houden.

juliane-liebermann-Pw7i-YVg5uM-unsplash.
Hopbanner5000x300.jpg

Prijzen

Onze prijzen zijn inclusief
het gebruik van water, sanitair en elektriciteit.
Honden zijn welkom!

Prijzen te vinden via de bookingsmodule
 

Icons-wittent.png